Service κινητών

Αν επιθυμείτε την επισκευή του κινητού σας μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία σας και το πρόβλημα της συσκευής και σύντομα θα σας καλέσουμε για να σας εξυπηρετήσουμε Το κόστος της υπηρεσίας παραλαβής συσκευής από το χώρο σας είναι 6 € και αποστολή ξανά σε εσάς με την ολοκλήρωση του Service. Η παραλαβή - αποστολή γίνεται με τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενικής Ταχυδρομικής Το κόστος αυτό είναι το κόστος της μεταφοράς και όχι το κόστος επισκευής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε επισκευή της συσκευής θα χρεωθείτε μόνο με το κόστος των μεταφορικών που ειναι 6 €.
Προσοχή σε περίπτωση αποστολής συσκευής: Είναι απαραίτητο να γίνει σωστή συσκευασία (αμπαλάζ) από τον πελάτη για μέγιστη προστασία κατά την αποστολή και να γράψει απαραίτητα σε χαρτί τα στοιχεία επικοινωνίας του και το λόγο που αποστέλλει την συσκευή για έλεγχο.
Κατά την παραλαβή Της συσκευής εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της ..
Σε *48 ώρες από την παραλαβής(εφόσον έχετε αποδεχτεί το κόστος επισκευής) θα έχετε της συσκευή σας επισκευασμένη
Προς χρήση και με **4 μήνες εγγύηση για την επισκευή που πραγματοποιήθηκε.
*εφόσον υπάρχουν τα απαραίτητα ανταλλακτικά διαθέσιμα στο service.
** σε περίπτωση κακής χρήσης πτώσης εξωτερικής επέμβασης υγρασίας.
Στης επισκευή flex 1 μήνα εγγύηση.


gra

Πλήρης αντικατάσταση οθόνης

(LCD, Digitizer, front panel, ακουστικό, home button). Η συγκεκριμένη επισκευή προτείνεται σε περίπτωση που μετά από κάποιο πέσιμο σπάσει η οθόνη (εξωτερικό κρύσταλλο & εσωτερικό LCD).

 

- Κόστος για iPhone 3G:   30 €
- Κόστος για iPhone 3GS: 30 €
- Κόστος για iPhone 4:      65 €

- Κόστος για iPhone 4s:   65 €

 -κοστος για iphone 5     90

-κόστος για iphone 5s    110€

-κόστος για iphone 6:   225€

-κόστος για iphone 6 plus: 300€

asdasd

Αντικατάσταση LCD οθόνης ή μόνο front glass/digitizer 
Η συγκεκριμένη επισκευή προτείνεται σε περίπτωση που σπάσει ή πάθει βλάβη μόνο η εσωτερική οθόνη LCD ή μόνο το εξωτερικό κρύσταλλο & το digitizer).

 

- Κόστος για iPhone 3G: 30

- Κόστος για iPhone 3GS: 30 €

asd12e2


Αντικατάσταση μπαταρίας με OEM part
Η αντικατάσταση της παλιάς μπαταρίας με καινούργια έχει σαν αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της αυτονομίας του iPhone. Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται εχουν 12 μηνες εγγυηση καλης λειτουργιας.

 

- Κόστος για iPhone 3G: 25 €

- Κόστος για iPhone 3GS: 30 €

- κοστος για iphone 4-4s 30 €

-κοστος για iphone 5- 5s 30€


a

Για την επισκευή επιμέρους τμημάτων του iPhone παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος.

 

- Επισκευή Wi-Fi issue: 40 €
- Αλλαγή Home button: 30 €
- Επιδιόρθωση On/Off button: 30 €

- Επιδιόρθωση ηχείου/ακουστικού: 30

-αλλαγη back cover iphone4-και 4s κοστος 18€
αλλαγη back cover full iphone 3g και 3gs 30

 

οι τιμες ειναι με φ.π.α. 23%


Ξεκλείδωμα iPhone

Αν το iPhone σας είναι αγορασμένο από το εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να είναι κλειδωμένο σε κάποιον συγκεκριμένο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας προέλευσης, και άρα να μην μπορεί να λειτουργήσει με ελληνικές (και όχι μόνο) κάρτες SIM.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν 1εναλλακτικη  λύσει:

 
-Επίσημα ξεκλειδώματα iPhone, με βάση το IMEI.

Σε αυτην την  περίπτωση, και εφόσον υπάρχει ανάλογη υπηρεσία για το δίκτυο σας, το iPhone δηλώνεται σαν ξεκλείδωτο στον server της Apple, από τον ίδιο τον πάροχο της χώρας προέλευσης. Κατά συνέπεια, η συσκευή σας είναι πλέον πραγματικά ξεκλείδωτη και μπορεί να λειτουργήσει με όλες τις υποστηριζόμενες κάρτες SIM ανά τον κόσμο. Στα μείον αυτής της επιλογής συναντάμε το κόστος (το οποίο εξαρτάται απο τον πάροχο συνήθως, από το αν έχει δηλωθεί χαμένη η συσκευή κλπ) αλλά και την περίοδο αναμονής (αναλόγως πάλι του παρόχου, το ξεκλείδωμα μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες εώς και 3 εβδομάδες).

Και τί γίνεται με την εγγύηση μου;

αν να επιλέξετε τελικά το ξεκλειδωμα , η εγγύηση παραμένει ανεπηρέαστη, καθώς το official unlock γίνεται μέσα από τον server της ίδιας της Apple.
Ναι αλλά update σε επόμενο iOS θα μπορώ να κάνω;

Με το official factory unlock/επίσημο ξεκλείδωμα φυσικά, καθώς πλέον το iPhone σας είναι εργοστασιακά (κ για πάντα) ξεκλείδωτο.


Έστω λοιπόν πως το αποφάσισα, και θέλω να προχωρήσω σε official unlock. Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

Η διαδικασία του ξεκλειδώματος του iPhone μοιάζει με αυτή των υπόλοιπων κινητών τηλεφώνων και αποτελείται από 4 απλά βήματα:

Αρχικά, επαληθεύστε και σημειώστε το IMEI της συσκευής σας (μπορείτε να το δείτε μέσα από την συσκευή σας, στην διαδρομή Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες -> IMEI).
Αν ξέρετε με σιγουριά σε ποιόν πάροχο είναι κλειδωμένο το iPhone σας, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αν όχι, μπορείτε να τρέξετε ένα IMEI check, το οποίο καλεί τον server της και επιστρέφει με αναλυτικές πληροφορίες για την συγκεκριμένη συσκευή, στις οποίες αναφέρεται και ο πάροχος στον οποίο είναι κλειδωμένο το iPhone.
Tώρα που γνωρίζετε τον πάροχο, είσαστε σχεδόν έτοιμοι για να προχωρήσετε σε unlock. Το μόνο που μένει είναι να μάθετε αν το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι “καθαρό” (να μην έχει δηλωθεί δηλαδή απωλεσθέν κλπ), τρέχοντας έναν έλεγχο CheckMEND. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι “Clean”, μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά unlock, ενώ σε αντίθετη περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε ποιές (κ αν) επιλογές υπάρχουν.

Καλέστε μας δώστε μας το imei του iphone  σας  και χωρίς κάποια χρέωση θα σας απαντήσουμε από 2- έως και 24 ώρες τον χρόνο και το κόστος ξεκλειδώματος. Χωρίς κάποια υποχρέωση δίκια σας. Service σε Blackberry

Έχουμε την λύση για το τι να κάνετε με το χαλασμένο σας Blackberry που είναι εκτός εγγύησης ή έχει πάθει ζημιά που δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Μην αγοράσετε ένα καινούριο Blackberry επειδή νομίζετε πως η επισκευή του χαλασμένου σας Blackberry είναι πολύ ακριβή. Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής Blackberry σε  λογικές τιμές. Έχουμε ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημα μας ανταλλακτικά για τα περισσότερα μοντέλα Blackberry ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε γρήγορη επισκευή . 

Χρησιμοποιούμαι μόνο αυθεντικά  η OEM ανταλλακτικά Blackberry στις επισκευές μας. Έτσι γνωρίζετε πως θα πάρετε ποιότητα και στο ανταλλακτικό Blackberry καθώς και στην επισκευή όταν επισκευάζετε το Blackberry σας σε εμάς. Προσφέρουμε 3 μηνες  εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές για Blackberry. Η εγγύηση καλύπτει μόνο τα ανταλλακτικά τα οποία χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας και όχι πιθανές βλάβες από χτύπημα ή πέσιμο.

Το service μας για Blackberry συμπεριλαμβάνουν:


Επισκευή οθόνης LCD Blackberry
Η σπασμένη οθόνη LCD Blackberry είναι το #1 πρόβλημα . Αρκεί μια μικρή πτώση για να πάθει βλάβη η οθόνη LCD του Blackberry σας. Έχουμε διαθέσιμες οθόνες για τα περισσότερα μοντέλα Blackberry ώστε να είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε το τηλέφωνο σας  σε 24 εως 48 ωρες. Άμα έχει σπάσει, ραγίσει, έχει γραμμές ή είναι λευκή η οθόνη του Blackberry σας, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια. Καλέστε μας για να σιγουρευτείτε πως έχουμε την οθόνη για το μοντέλο Blackberry σας διαθέσιμη στο κατάστημα μας.

Επισκευή Trackball σε Blackberry
Η δεύτερη πιό συνηθισμένη βλάβη είναι στο Trackball του Blackberry. Το Trackball δέχεται την μεγαλύτερη χρήση και έτσι φθείρεται με το χρόνο και δημιουργούνται βλάβες. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε με καινούριο το Trackball του Blackberry σας σε περίπου.

Επισκευή Φθορών σε Blackberry
Αν η πλαστική επιφάνεια του Blackberry σας έχει ραγίσει, σπάσει ή φθαρεί, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε και να κάνουμε οτ Blackberry σας σαν καινούριο και πάλι. Καλέστε μας για να μάθετε το κόστος για το μοντέλο του Blackberry που έχετε.

Άλλες επισκευές σε Blackberry
Μπορούμε να επισκευάσουμε επίσης πρόβλημα με τον ήχο του Blackberry σας. Επίσης βλάβες στην θύρα φόρτισης, αντικατάσταση πληκτρολογίου, ζημιά από νερό, επισκευή πλευρικών πλήκτρων και άλλες βλάβες. Καλέστε μας για να περιγράψετε την βλάβη σας και να μάθετε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 bottom